15 Temmuz sabahı Kuleli'ye bayrak asıldığı ortaya çıktı

15 Temmuz darbe girişimi günü Kuleli Askeri Lisesi'nin iki kulesine de bayrak asıldığı ortaya çıktı.

15 Temmuz sabahı Kuleli'ye bayrak asıldığı ortaya çıktı

15 Temmuz darbe girişimi günü Kuleli Askeri Lisesi’nin iki kulesine de bayrak asıldığı ortaya çıktı. Bayrakların girişimden önce neden asıldığı bilinmiyor.

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz günü, Kuleli Askeri Lisesi’ndeki kulelere 15 Temmuz günü sabah saat 05:30’da Türk bayrağı asıldığı ortaya çıktı. Bu ‘gizemli’ olayın detaylarını ise Hürriyet yazarı Vahap Munyar yazdı. Munyar yazısında; ayrıntıyı bir işadamının fark ettiğini aktardı. Munyar’ın yazısındaki o bölüm şöyle:

“İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk Çevik, 15 Temmuz 2016 sabahı da Beşiktaş’taki evinden 05.30’da çıktı, Kuruçeşme’ye doğru yürüdü. Yürürken karşı kıyıya, Kuleli Askeri Lisesi’ne baktı. Sabahın köründe binaya bayraklar asılması dikkatini çekti. Düşündü, önceki sabah bayrak asılı değildi. Bir kare fotoğraf çekip, saat 08.00’de şirketinin yöneticilerini aradı. “Kuleli Askeri Lisesi’ne sabahın köründe bayrak asıldı. Kontrol edin bakalım, bugün binalarımıza bayrak asmamızı gerektiren bir durum var mı?” diye sordu. Kontrol ettiler, o gün özel bir durum söz konusu değildi. 15 Temmuz sabahı Kuleli’ye asılan bayrak, darbeci FETÖ çetesi açısından bir işaret miydi?”