Yeşil sahalardaki tehlike : Gericilik

Futbola da sirayet eden gericilik tehlikeli bir boyuta varmaya başladı.Son olarak Trabzonspor'un defans oyuncusu Aykut Demir İsmailağa tarikatına girdi.

Yeşil sahalardaki tehlike : Gericilik

Tranzonspor’un defans oyuncusu Aykut Demir, İsmailağa tarikatına girdi. İsmailağa cemaatine mensup kişilerin giydiği cübbe, şalvar ve sarıkla fotoğraf çektiren Aykut’un bu görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi çekti. Aykut Demir’in geçtiğimiz cumartesi İstanbul’da oynanan Medipol Başakşehir maçından önce İsmailağa cemaatinin şeyhi Mahmut Efendi’yi ziyaret ettiği öğrenildi.

Lakabı komando

Aykut Demir, silah merakı ve milliyetçi duygularının kabarık olması nedeniyle arkadaşlarının kendisine ‘komando’ dediğini söylüyor. Milli futbolcu, Gençlerbirliği’nde oynadığı dönemde verdiği bir röportajda da komando beresi takarak poz vermişti.

İdolü Kurtlar Vadisi’ndeki Abdülhey

2011’de Four Four Two dergisine röportaj veren Aykut Demir, televizyon dizilerinden en çok Kurtlar Vadisi’ni izlediğini dile getirmişti. Aykut, “Kurtlar Vadisi hayranıyım. İdolüm Abdülhey” demişti.

Vukuatları bitmiyor

2 Eylül 2014’te Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye bir mermi isabet etti. Yapılan incelemeler sonucu merminin Aykut’un tabancasından ateşlendiği ortaya çıktı. İfadesi alınan Aykut Demir hakkında ‘meskun mahalde ateş etme’ suçundan işlem yapıldı. Trabzonspor yönetimi bu olay nedeniyle kendisine 10 bin TL para cezası kesti ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde silahla dolaşmasını yasakladı.

Doktora yumruk atmıştı

21 Ekim 2014’te, soğuk algınlığı şikayetiyle kız kardeşini Trabzon’da bir özel hastaneye götüren Aykut Demir, tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktora yumruk attı. Trabzonsporlu futbolcu, araya giren hastane görevlileriyle de kavga etti. Aykut Demir, boş zamanlarını boks yaparak değerlendiriyor. Aykut’un dövüş sporlarına büyük ilgi duyduğu biliniyor. Tahlil sonuçlarını vermek istemeyen doktor Latif Bayat ile önce tartışan Trabzonsporlu futbolcu, daha sonra yumruk attı.

Aykut Demir'in olay yaratan fotoğrafları

Aykut Demir’in olay yaratan fotoğrafları