ManU'da taciz skandalı

ManU'da yaşanan taciz skandalı spor kamuoyunda şok etkisi yarattı.

ManU'da taciz skandalı

Premier Lig ekibi Manchester United’da forma giyen Andreas Pereira’nın 19 yaşındaki İngiliz bir kıza, takım arkadaşı Paddy McNair ile birlikte ilişkiye girmesi için 10 bin Sterlin teklif ettiği öne sürüldü.
The Sun gazetesine konuşan Kelly McKinney isimli kız, “Bu teklifi duyduğumda neye uğradığımı şaşırdım. Çok onur kırıcı bir teklif! Bizi nasıl insanlar sanıyorlar? Ayrıca böyle ahlaksız bir hayatı nasıl devam ettirebiliyorlar?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“Bu terbiyesizlik cezasız kalmamalı”

Pereira ile Manchester United’ın yılbaşı partisinde tanıştıklarını söyleyen McKinney, “Manchester United’ın bütün futbolcuları oradaydı. Ancak Pereira ve McNair şımarık oğlan çocukları gibi davranıyorlardı. Beni ve partiye beraber gittiğim arkadaş ile flört etmeye başladılar. Daha sonra bizi geceliğine 600 Sterlin ödediklerini söylediklerini bir otele davet ettiler. Kendileri ile birlikte olmak istemediğimizi net bir dille söyledik. Daha sonra bana mesajlar yazmaya başladı. Grup seks teklifini de o zaman yaptı” ifadelerini kullandı.
Kendisine atılan mesajları gösteren McKinney, bu terbiyesizliğin cezasız kalmaması gerektiğini söyledi.