Kongre öncesi silahlar konuştu

Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta'nın yeğeni Furkan Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu'na yakınlığı ile bilinen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Kongre öncesi silahlar konuştu

Trabzonspor’da 5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre öncesinde gerilim yükseldi. Şehir merkezinde bir otelde kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakınlığıyla bilinen K.B., başkan adayı Muharrem Usta’nın yeğeni Furkan Usta. ile tartıştıktan sonra 2 el ateş açtı.Olay Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesi’nde bir otelde meydana geldi. K.B., kendisiyle ilgili çeşitli sözler sarf ettiği iddiasıyla, Furkan Usta ile sözlü tartışmaya girdi.Bu sırada K.B.’nin, “Ne işiniz var Trabzon’da, size mi kaldı Trabzonspor?” dediği iddia edildi.Otel lobisindeki tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken K.B., yere doğru 2 el ateş açtı. Seken kurşunlar otelin duvarına isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Olayın ardından K.B., aracıyla otelden ayrılırken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
Olay sırasında İstanbul’da bulunan Muharrem Usta, Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak olayı değerlendirdi. Usta mesajında, “Değerli arkadaşlar, biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz” ifadesini kullandı.
Değerli arkadaşlar biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz.
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlığı döneminde, spor kulübünden çok mafyatik bir organizasyona dönüşen Trabzonspor’da kongre öncesi yaşanan bu saldırının, kongrede daha da yükseleceğinden endişe edilirken, taraftarların büyük bir çoğunluğu Hacıosmanoğlu’nun kulübe zarar verdiği düşüncesinde.