Gericilerden '10 Kasım' provokasyonları

Kamuoyunda bilinen Fatih Tezcan, Şevki Yılmaz, Abdurrahman Dilipak gibi kişiler ile Yeni Akit gazetesi Mustafa Kemal'e ve onun üzerinden memlekette aydınlanma ve ilericilik adına ne varsa nefret kusuyorlar.

Gericilerden '10 Kasım' provokasyonları

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77. yılında gericilerden ’10 Kasım’ provokasyonları gelmeye başladı. Kamuoyunda bilinen Fatih Tezcan, Şevki Yılmaz, Abdurrahman Dilipak gibi kişiler ile Yeni Akit gazetesi Mustafa Kemal’e ve onun üzerinden memlekette aydınlanma ve ilericilik adına ne varsa nefret kusuyorlar.

Yen Akit gazetesi, ‘Onu rahmetle anıyoruz’ manşetiyle gerici Osman Yüksel Serdengeçti’yi haberleştirirken Mustafa Kemal hakkında ise ‘Çok arıyoruz!’ başlığıyla yaptığı haberde, “10 Kasım’da saat dokuzu beş geçe bir Müslümanı put gibi ayakta durmaya zorlamak, bir ateisti namaz kılmaya zorlamaktan farksızdır diyor ve günün anlam ve önemine binâen Mustafa Kemal’in 7 Şubat 1923 tarihinde Balıkesir’de Zağnos Paşa Camii’nde verdiği hutbeyi sadeleştirilmiş haliyle istifadelerinize sunuyoruz.” dedi.

yeni akit

Yeni Akit internet sitesindeki haberde ise Necmettin Erbakan’ın Anıtkabir hatıra defterine yazdığı “Aziz Atatürk bu millet yaptıklarınızı asla unutmayacak’ sözünü görsel olarak kullandı.

Suriye’deki cihatçı çetelerin hamiliğine oynayan Fatih Tezcan da Twitter’dan bir mesaj yayınlayarak “Allah onu affetsin” dedi.

https://twitter.com/Sevkiyilmaz/status/663929531003219968

https://twitter.com/Sevkiyilmaz/status/663974839288483841

28 Şubat sürecinden hatırlanan Şevki Yılmaz ise Mustafa Kemal’i Deccal yerine koyarak “Egemenlik,kayıtsız ve şartsız her yerde ve her zaman sadece Allah’a aittir!
Artık,Deccal’ın Devrini bitir Allahım!” mesajını attı.

Yen Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak ise Twitter üzerinden bir anket yayınlayıp ‘Mustafa Kamal’ diyerek öldürülüp öldürülmediğini sordu.