FIFA ve UEFA'da sular durulmuyor

UEFA Başkanı Michel Platini, FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter hakkında açılan soruşturma ve bu kapsamda şahit olarak dinlenilmesi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Platini, Blatter’in kendisine verdiği belirtilen 1,8 milyon avro için ‘Bu para bana FIFA ile yaptığım sözleşme uyarınca ödendi ve bu konuda yetkililere gerekli bilgiyi verdiğim için müsterihim’ ifadesini kullandı. Bilindiği gibi,... View Article

FIFA ve UEFA'da sular durulmuyor

UEFA Başkanı Michel Platini, FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter hakkında açılan soruşturma ve bu kapsamda şahit olarak dinlenilmesi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Platini, Blatter’in kendisine verdiği belirtilen 1,8 milyon avro için ‘Bu para bana FIFA ile yaptığım sözleşme uyarınca ödendi ve bu konuda yetkililere gerekli bilgiyi verdiğim için müsterihim’ ifadesini kullandı.

Bilindiği gibi, İsviçre yargısı, Platini’ye 2011 yılı şubat ayında ödenen bu parayla FIFA’nın zarara sokulduğu görüşüne varmış ve soruşturma kapsamında Platini’nin ifadesine başvurmuştu.Blatter hakkında ise geçtiğimiz günlerde ‘ceza gerektirecek kötü yönetim’ ve ‘zimmete geçirme’ iddiaları nedeniyle İsviçre Savcılığı tarafından ceza soruşturması açılmıştı.