AKP seçim hilelerine erken başladı

1 Kasım seçiminin başlamasına saatler kala AKP’liler “çalışmaya” başladı. Dün gece saatlerinde Kocaeli’nde AKP’liler kamyonlarla kömür, yiyecek, içeceklerin bulunduğu kolilerle erzak dağıttılar. Başka bir dernek adına yapılan dağıtımı gören vatandaşlar, polise şikayette bulundular. Olayı kaydını gösteren video CHP’liler tarafından sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Konuyla ilgili videoyu paylaşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Sevgili vatandaşlarım!!!... View Article

AKP seçim hilelerine erken başladı

1 Kasım seçiminin başlamasına saatler kala AKP’liler “çalışmaya” başladı. Dün gece saatlerinde Kocaeli’nde AKP’liler kamyonlarla kömür, yiyecek, içeceklerin bulunduğu kolilerle erzak dağıttılar. Başka bir dernek adına yapılan dağıtımı gören vatandaşlar, polise şikayette bulundular. Olayı kaydını gösteren video CHP’liler tarafından sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Konuyla ilgili videoyu paylaşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Sevgili vatandaşlarım!!! Alın size son gece operasyonu. İzmit ilçede bir çok mahallede bu dağıtımlar sürüyor. Plaka açık dağıtanlar belli. Sevgili vatandaşlarım alın o koliler zaten sizin paranızla alınmış mallar.. Lakin oyunuzu bu koliler uğruna ipotek etmeyin. Emin olun bu zihniyetten kurtulduğunuzda bu koliler için gece yarısını beklemeye gerek kalmadan istediğiniz yerden kendi paranızla alacağınız bir ekonomiye kavuşacaksınız.. Son sözümüz yine Önce Türkiye” ifadelerinde bulundu.

Olay sonrasında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile bazı partililer emniyete giderek konuyla ilgili şikayette bulundu.